Felkerült a kecskeméti és Bács-Kiskun megyei fürdők 2016-os árai és a nyitva tartásai

Elindult a honlapunk!
2014-07-31
Egy jó masszázsra vágysz?
2016-05-30
Összes

A mai napon frissítettük a Kecskemét Fürdő oldalát, így már ismét a legaktuálisabb, 2016-os információk tekinthetőek meg rajta. Az oldalon továbbra is a kecskeméti és Bács-Kiskun megyei fürdők nyitva tartása, a belépőjegyek árai (beleértve a SZÉP kártya elfogadást), valamint az elérhetőségeik találhatóak meg egy helyen.

Sajnos az idei árakban több fürdő esetben megfigyelhető már egy kisebb áremelés is, bár szerencsére több esetben inkább a csökkenés jellemző. A jelenlegi információink szerint a Dávodi strandfürdő egyes jegyeinek az árait növelte, míg másokét pedig csökkentette. A Kiskőrösi Termálfürdő és Tanuszoda egységesen 10%-os áremelést hajtott végre. A Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő és a Kecskeméti fürdő pedig csökkentette az árait.

Ettől függetlenül természetesen előfordulhat majd, hogy további fürdők (amelyek jelenleg a kivárásra játszanak) is az áremelés mellett döntenek, hiszen a 2015-ös évben is volt példa arra, hogy 1-1 fürdő közvetlenül a szezon előtt emelte meg az árait.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük