Egy jó masszázsra vágysz?

Felkerült a kecskeméti és Bács-Kiskun megyei fürdők 2016-os árai és a nyitva tartásai
2016-02-02
Felkerültek a kecskeméti és Bács-Kiskun megyei fürdők 2017-es árai és a nyitva tartásai
2017-05-06
Összes

Egy hosszú, pörgős nap után természetes, hogy nincs más vágyad, mint hogy ledőlj és egy kis nassolás mellett órákig nézd a televíziót. Ennél már csak egy dologgal tudod megkoronázni a pihenést – egy kellemes masszázsélménnyel.

A kellemes élményt azonban egy csapásra elronthatja, ha rossz helyen lévő asztalra fekszünk fel. A masszőrnek nem csak helyes technikával kell végeznie a munkát, hanem figyelembe kell vennie, hogy ez egy elég intim szolgáltatás. Talán még nagyobb hibát követ el az a masszőr, akinek igazán nagy tehetsége van a masszázsban, de közben udvariatlanul viselkedik vendégeivel.

Ezért érdemes mélyebben utána olvasni a szalonnak, mielőtt időpontot egyeztetnél. Ha szerencséd van, találsz a közeledben olyan masszőrt, aki átesett a Titokzatos Ügyfél vizsgálatán. Az említett bizonyítvánnyal rendelkező szolgáltatók ugyanis sikeresen megfeleltek egy olyan felmérésen, ahol a szakmai tudáson túl pontosan azt vizsgálják, milyen fogadtatásban részesítik a cégek ügyfeleiket. A megfelelt cégeket a projekt oldalán listaszerűen, elérhetőség szerint kategorizálva sorolják fel.

Ha nincs ilyen elismerése, akkor a szakmai oldalak felkutatásával, fórumok segítségével tájékozódhatsz a kinézett masszázs szalonról. Hidd el, megéri rászánni a keresésre, információszerzésre az időt. Hiszen rosszul döntesz a lehetőségek közül, akkor hiába a masszőr profizmusa, nem fogsz tudni ellazulni és végig azon fog járni a gondolatod, hogy mikor szabadulhatsz a kellemetlen helyzetből.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük